Crna hronika

DOŠLI IZ SRBIJE DA KRADU U BIH: UHAPŠENI!

Policajci Odjeljenja kriminalističke policije iz Bosanske Gradiške jučer su, u saradnji sa Graničnom policijom BiH, uhapsili dvije osobe koje su državljani Srbije, zbog krivičnih djela krađe koja su počinile na području Bosanske Gradiške u prethodnom periodu.Kako saznajemo, uhapšeni su Patricija Đorđević iz Loznice i Ljubiša Popović iz Zemuna.

Đorđević je osumnjičena da je 17. januara ove godine, iskoristila odsustvo vlasnice porodične kuće u mjestu Rovine, odakle je ukrala oko 1.700 maraka.

Popović je osumnjičen da je 1. aprila 2017. godine opljačkao zlataru u Vidovdanskoj ulici, kada je iskoristio nepažnju radnice i ukrao dvije zlatne ogrlice, vrijedne ukupno 6.000 maraka. On se predstavio kao policijski inspektor, a sve su snimile nadzorne kamere u radnji.

Dvoje uhapšenih Srbijanaca nisu bili međusobno povezani.

– O svim činjenicama upoznat je okružni tužilac iz Banje Luke koji je naložio da se osumnjičeni nakon ispitivanja puste na slobodu i da se nastavi sa preduzimanjem radnji u cilju dokumentovanja ovih krivičnih djela, ili eventualno drugih djela koja se mogu dovesti u vezu sa njima. U redovnoj proceduri biće dostavljen izvještaj – kazao je danas načelnik Policijske uprave Bosanska Gradiška Miloš Brkić.

Faktor

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top